Nella Kharisma - Korban Janji Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Korban Janji

Gambar Nella Kharisma - Korban Janji

Listen: 854K

Date: 26 Jan 2018

Duration: 03:56

Likes: 4.4K

Nella Kharisma - Korban Janji Video :

Description:

Nella Kharisma - Korban Janji, Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku


Tersakiti sendiri di malam itu

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

Udan bledek kang dadi saksiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Korban Janji Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Korban Janji, download musik Nella Kharisma - Korban Janji, download Video Nella Kharisma - Korban Janji, Nella Kharisma - Korban Janji mp4
Download Lagu